Următorul smartphone pregătit de către Oppo ar putea fi modelul R9S; vedem un prim teaser

693 ori
<b>Următorul smartphone pregătit de către Oppo ar putea fi modelul R9S; vedem un prim teaser</b>Cei de la Oppo au dezvăluit recent un material teaser ce ne indică faptul că un succesor pentru modelul R9S se află deja în pregătire. Există chiar și detalii ce fac referire la procesul de producție ce a început deja, semn că lansarea oficială se apropie

Printre smartphone-urile lansate de către compania chineză Oppo pe parcursul acestui an, se află și modelul Oppo R9 (sau F1 Plus în alte regiuni) - terminal ce a încântat publicul prin design-ul său metalic și pachetul hardware. Potrivit unui teaser oficial pe care îl puteți vedea mai jos, se pare că Oppo pregătește un succcesor pentru acest smartphone - unul numit R9S și al cărui focus va fi îndreptat către partea selfie.

Teaser Oppo

Este foarte posibil ca senzorul frontal să fie unul de 16 megapixeli pentru capturi selfie cu totul și cu totul speciale, acesta fiind însoțit și de numeroase funcții software pentru înfrumusețare și editare foto. Se vehiculează un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625 pentru acest model și o baterie cu suport pentru tehnologia Super VOOC pe care compania o prezenta oficial chiar în această primăvară.

Vom primi cel mai probabil 4 sau 6 GB memorie RAM, același display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD și un port USB Type-C pentru încărcare și sincronizare date. Nici design-ul nu ar trebui să se schimbe prea mult, fiind vorba despre o ediție de tip upgrade. Dacă se va întâmpla astfel, rămâne de văzut pe măsură ce noi materiale ajung pe web.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×