Uitaţi de grătare! Cineva a prăjit carne pe un Galaxy Note 7, într-un clip posibil fals (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.195 ori
<b>Uitaţi de grătare! Cineva a prăjit carne pe un Galaxy Note 7, într-un clip posibil fals (Video)</b>Nu sunt deloc familiarizat cu bucătăria sud coreeană şi tot ce ştiu e că le plac tăiţeii şi peştele. Aparent le place şi grătarul, mai ales dacă e de fabricaţie locală. Mai nou a apărut un clip cu potenţial viral pe web, în care vedem un Galaxy Note 7..

Nu sunt deloc familiarizat cu bucătăria sud coreeană şi tot ce ştiu e că le plac tăiţeii şi peştele. Aparent le place şi grătarul, mai ales dacă e de fabricaţie locală. Mai nou a apărut un clip cu potenţial viral pe web, în care vedem un Galaxy Note 7 înfăşurat în folie de aluminiu şi folosit ca... grătar.

E interesant că utilizatorul a pornit camera device-ului, una dintre activităţile care face cam orice telefon să îşi crească temperatura destul de mult, mai ales dacă filmează 4K să zicem. E interesant şi că avem ca cronometru un iPhone şi aparent după un minut de încingere sub folie începe să se simtă aportul device-ului fierbinte, iar cei care au realizat clipul subliniază că nu trebuie încercat aşa ceva acasă.

Ei şi glumesc că sunt puţini oamenii care riscă să moară pentru o bucată de carne gătită "medium". La final se vede că folia aproape se lipise de device şi parcă am zărit şi nişte abur/fum ridicându-se dinspre phablet-ul Samsung. A durat în mare cam 2 minute ca bucata de carne să se gătească puţin şi sincer suspectăm că acesta e un clip fals, mai ales că Note 7 se încinge când e la încărcat şi nu din senin, la utilizarea de zi cu zi.

Cel care a postat clipul susţine totuşi autenticitatea sa şi menţionează o temperatură de "200 de grade". Întrebarea e: Fahrenheit sau Celsius? Kelvin sigur nu...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×