Swype primește o actualizare În versiunea de pe iOS, suportă și limba română

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 583 ori
<b>Swype primește o actualizare În versiunea de pe iOS, suportă și limba română</b>Celebra tastatură Swype a primit o actualizare în versiunea sa iOS, suportând acum și limba romană. După cum știți, odată cu sosirea lui iOS 8, au început să fie suportate și tastaturile third party pe terminalele iOS, iar Swype e printre cele...

Celebra tastatură Swype a primit o actualizare în versiunea sa iOS, suportând acum și limba romană. După cum știți, odată cu sosirea lui iOS 8, au început să fie suportate și tastaturile third party pe terminalele iOS, iar Swype e printre cele mai populare soluții.

Swype pentru iOS în noua versiune a primit suport pentru 16 noi limbi străine și o modalitate mai intuitivă de a introduce emoji în text. Cei de la Nuance Communications se află în spatele acestui software, care acum oferă suport pentru peste 20 de limbi și noi layouturi pentru tastatură. Versiunea atinsă de aplicație este 1.1 pe iOS și o puteți descărca gratuit de aici. Pe lista de noi limbi suportate se află și cehă, olandeză, greacă, maghiara, irlandeză și poloneză.

Producătorul de tastaturi third party afirmă că acum Swype va reuși chiar să prezică emoji-urile pe care sunteți gata să le scrieți în funcție de cuvintele folosite. Actualizarea aduce și aranjarea tastaturii în format QWERTZ și AZERTY în afară de QWERTY. Există și un layout special pentru iPad și posibilitatea de a asocia diferite sunetele apăsării butoanelor virtuale și auto space drept funcție nouă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×