Iată fotografii hands on cu Galaxy K (S5 Zoom), cameraphone de 20 de megapixeli

1.392 ori
<b>Iată fotografii hands on cu Galaxy K (S5 Zoom), cameraphone de 20 de megapixeli</b>Derivatele inevitabile ale lui Samsung Galaxy S5 sunt modelele Zoom, Active și Mini, pe care le așteptăm să apară undeva pe la începutul verii, sau chiar mai devreme. Ei bine, Zoom pare a fi cel mai prolific la leakuri, iar azi ne onorează cu...

Derivatele inevitabile ale lui Samsung Galaxy S5 sunt modelele Zoom, Active și Mini, pe care le așteptăm să apară undeva pe la începutul verii, sau chiar mai devreme. Ei bine, Zoom pare a fi cel mai prolific la leakuri, iar azi ne onorează cu prezența în două noi imagini hands on.

Cu această ocazie vedem un cameraphone foarte glossy și destul de slim, având în vedere predecesorii săi. Samsung Galaxy S5 Zoom sau mai bine zis Galazy K, așa cum este el cunoscut acum pare a avea o textură punctată sub acea carcasă glossy. încă nu e clar dacă e vorba de o husă aici, sau chiar telefonul va fi atât de lucios. în fine, un astfel de spate punctat al asigura o aderentă excelentă, iar mai nou aflăm că terminalul va avea zoom optic 10x.

Acest device va fi mai subțire decât Galaxy S4 Zoom și va integra un display Super AMOLED 720p de 4.8 inch, dacă ne luăm după scăpări. Specificațiile vor mai include și un procesor hexa core Samsung Exynos 5260, 2 GB RAM și o cameră de 20 de megapixeli cu blitz Xenon. Vom primi și Android 4.4.2 și o cameră frontală de 2 MP.

Samsung Galaxy K Zoom

Galaxy K va fi prezentat pe 29 aprilie, dacă totul merge bine. Va încânta un astfel de model?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×