Iată fotografii hands on cu Galaxy K (S5 Zoom), cameraphone de 20 de megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.275 ori
<b>Iată fotografii hands on cu Galaxy K (S5 Zoom), cameraphone de 20 de megapixeli</b>Derivatele inevitabile ale lui Samsung Galaxy S5 sunt modelele Zoom, Active și Mini, pe care le așteptăm să apară undeva pe la începutul verii, sau chiar mai devreme. Ei bine, Zoom pare a fi cel mai prolific la leakuri, iar azi ne onorează cu...

Derivatele inevitabile ale lui Samsung Galaxy S5 sunt modelele Zoom, Active și Mini, pe care le așteptăm să apară undeva pe la începutul verii, sau chiar mai devreme. Ei bine, Zoom pare a fi cel mai prolific la leakuri, iar azi ne onorează cu prezența în două noi imagini hands on.

Cu această ocazie vedem un cameraphone foarte glossy și destul de slim, având în vedere predecesorii săi. Samsung Galaxy S5 Zoom sau mai bine zis Galazy K, așa cum este el cunoscut acum pare a avea o textură punctată sub acea carcasă glossy. încă nu e clar dacă e vorba de o husă aici, sau chiar telefonul va fi atât de lucios. în fine, un astfel de spate punctat al asigura o aderentă excelentă, iar mai nou aflăm că terminalul va avea zoom optic 10x.

Acest device va fi mai subțire decât Galaxy S4 Zoom și va integra un display Super AMOLED 720p de 4.8 inch, dacă ne luăm după scăpări. Specificațiile vor mai include și un procesor hexa core Samsung Exynos 5260, 2 GB RAM și o cameră de 20 de megapixeli cu blitz Xenon. Vom primi și Android 4.4.2 și o cameră frontală de 2 MP.

Samsung Galaxy K Zoom

Galaxy K va fi prezentat pe 29 aprilie, dacă totul merge bine. Va încânta un astfel de model?


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×