Iată mesajul de un singur caracter care îţi strică iPhone-ul şi MacBook-ul

7.155 ori
<b>Iată mesajul de un singur caracter care îţi strică iPhone-ul şi MacBook-ul</b>În vreme ce unii să chinuie să creeze viruşi sau malware nuclear, alţii au descoperit că e de ajuns un singur caracter să faci un iPhone sau MacBook să o ia razna. Problema e semnalată de către simpaticul YouTuber Unbox Therapy şi detaliată mai jos.

În vreme ce unii se chinuie să creeze viruşi sau malware nuclear, alţii au descoperit că e de ajuns un singur caracter să faci un iPhone sau MacBook să o ia razna. Problema e semnalată de către simpaticul YouTuber Unbox Therapy şi detaliată mai jos.

Caracterul buclucaş îl aveţi în imaginea de mai jos şi vă recomandăm precauţie maximă cu el. Acesta este un caracter telugu (dialect indian), care dacă este primit prin SMS, prin serviciile de chat sau pur şi simplu dat cu copy/paste într-un câmp de text pe iOS sau un device macOS se poate solda cu freeze sau crash al terminalului. Apple lucrează deja la o actualizare (iOS 11.2.6 ) pentru a rezolva această problemă din câte am înțeles.

జ్ఞా

Aflaţi între timp că Facebook nu permite postarea caracterului ca atare şi nici multe alte aplicaţii de socializare sau chat. Unbox Therapy a probat problema pe laptop, atât în aplicaţia Notes, cât şi în Gmail. Aplicaţiile se blochează şi laptopul îngheaţă. iPhone X trece prin acelaşi test şi se alege cu un reboot și blocarea totală a aplicaţiei Messages.

Aflaţi între timp ca Facebook nu permite postarea caracterului ca atare şi nici multe alte aplicaţii de socializare sau chat.

Aparent există şi un fix, dacă expeditorul care v-a trimis mesajul cu probleme trimite şi un mesaj "Rescue", cel puţin ca fix temporar. Măcar se va putea accesa aplicaţia Messages. Pe Android nu pare să facă probleme, deşi din ce am înţeles caracterul bântuia şi acele telefoane în ultimii ani. Mare atenţie la ce mesaje primiţi în perioada următoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×