Apple ar putea actualiza și modelul iPhone 5s la iOS 12; Apar indicii în cadrul unui test WebKit

916 ori
<b>Apple ar putea actualiza și modelul iPhone 5s la iOS 12; Apar indicii în cadrul unui test WebKit</b>Ne apropiem cu pași repezi și de lansarea noului iOS 12, release care va beneficia de o prezentare oficială în cadrul conferinței dezvoltatorilor WWDC 2018 ce are loc în prima săptămână a lunii iunie, mai precis în perioada 4 - 8 iunie

Cu pași repezi ne apropiem și de lansarea lui iOS 12, release care cu siguranță va avea parte de o prezentare oficială la începutul lunii iunie atunci când are loc conferința dezvoltatorilor Apple WWDC 2018. Știm deja că terminalele din ultimii 3-4 ani vor primi actualizarea la această versiune software și potrivit unui indiciu sosit online, s-ar părea că și vechiul iPhone 5S, telefon lansat în 2013 va bifa noul update.

iPhone 5S

Indiciul de care vorbim vine din cadrul unui test WebKit, motorul de browser folosit de către Safari. Aici este menționat că în ianuarie a fost realizat un test cu iPhone 5s care rula sistemul de operare iOS 12. Până când nu avem detalii concrete nu putem băga mâna în foc că într-adevăr telefonul de acum 5 ani va primi noua versiune iOS, deși sunt șanse mari să se întâmple acest lucru. 

Telefonul este în continuare un favorit al publicului ce preferă terminalele foarte compacte și nici performanța nu este rea pentru task-uri de zi cu zi. Așteptăm cu mare interes conferința WWDC 2018 din iunie și poate tot atunci debutează și mult vehiculatul iPhone SE 2!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×