Cutia oficială a lui iPhone X apare online în imagini proaspete

1.756 ori
<b>Cutia oficială a lui iPhone X apare online în imagini proaspete</b>Cu toate că iPhone X este oficial de câteva săptămâni bune, nu am avut ocazia să vedem cutia produsului de față, cel puțin nu în fotografii oficiale. Astăzi se întâmplă acest lucru când pe site-ul oficial Apple vedem o imagine în care ambajalul

Chiar dacă am văzut imagini scăpate cu ambalajul lui iPhone X cu ceva vreme înainte de anunţarea terminalului, nici acum nu ştim 100% cum va arăta cutia sa. Avem totuşi o scăpare foarte credibilă apărută azi, mulţumită utilizatorului Reddit StrachNasty. Acesta a descoperit imaginea de mai jos chiar pe site-ul Apple.

iPhone X

Firma din Cupertino ar fi postat din greşeală imaginile pe pagina sa de iPhone Upgrade Program. Observăm că primim o cutie albă clasică şi nu una colorată în aceeaşi nuanţă cu telefonul, ca la modelele iPhone 8 şi 8 Plus. Pe cutie stă scris doar "iPhone", cum tot procedează Apple de ani buni, iar în zona frontală se vede o imagine cu celebrul telefon cu Face ID şi muchii înguste.

Un aspect inedit e că Apple a ales să afişeze o imagine cu zona frontală a terminalului şi nu cu spatele, ca la iPhone 8 şi 8 Plus. Probabil că gigantul american vrea să sublinieze lipsa de buton Home trademark şi design-ul inedit al faţadei. Între timp aşteptăm în continuare disponibilitatea produsului, care ar trebui să debuteze la început de noiembrie.

Totuşi problemele de producţie ar putea duce la întârzieri şi România nu este oricum în primul val de lansări. Între timp au început să apară şi preţurile la retailerii de la noi, care listează iPhone X de la 5299 lei în sus. Aveţi aici o listă cu toate preţurile practicate pentru variantele terminalului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×