Iată noul trailer al filmului Steve Jobs; Pelicula arată mai promiţător decât oricând! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 907 ori
<b>Iată noul trailer al filmului Steve Jobs; Pelicula arată mai promiţător decât oricând! (Video)</b>După filmul jOBS cu Ashton Kutcher şi experienţa cinematografică modestă pe care a oferit-o acesta, ni se părea oarecum futil să mai apară un film despre Steve Jobs. Diferenţa e că acest nou proiect e cu mult mai mare şi deşi a avut multe...

După filmul jOBS cu Ashton Kutcher şi experienţa cinematografică modestă pe care a oferit-o acesta, ni se părea oarecum futil să mai apară un film despre Steve Jobs. Diferenţa e că acest nou proiect e cu mult mai mare şi deşi a avut multe dificultăţi, printre care şi schimbarea regizorului, actorilor şi studioului de producţie, iată că el se anunţă a fi reuşit. Avem şi un nou trailer care confirmă acest lucru.

Produs de Universal Studios şi avându-l pe Michael Fassbender în rol principal, filmul debutează pe 9 octombrie. Noul trailer ne prezintă diferitele epoci ale companiei Apple şi trebuie să recunosc că Fassbender surprinde excelent nu neapărat lookul lui Jobs, cât felul său de a fi. El este plin de energie, radiază şi e mereu nervos şi nemulţumit, în căutarea perfecţiunii.

Îl vedem şi pe Jeff Daniels, în rolul negativ al fostului CEO Apple, John Sculley care l-a scos pe Jobs din companie, plus Kate Winslet în rolul şefei de marketing Joanna Hoffman. E analizată aici şi relaţia dintre Steve şi fiica sa Lisa. Scenariul e scris de Aaron Sorkin, care s-a ocupat şi de scenariul pentru The Social Network, care a câştigat atât de multe premii.

Regizorul este Danny Boyle, cunoscut pentru Trainspotting, Sunshine, Slumdog Millionaire şi regizarea festivităţii Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012. Presimt cel puţin un Oscar aici... Voi ce părere aveţi?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×