HTC 10 trece prin teste de durabilitate: ars, zgâriat şi îndoit; S-a descurcat mai mult decât onorabil! (Video)

2.159 ori
<b>HTC 10 trece prin teste de durabilitate: ars, zgâriat şi îndoit; S-a descurcat mai mult decât onorabil! (Video)</b>Flagship-ul HTC 10 ajunge astăzi pe masa de teste a youtuber-ului JerryRigEverything, persoană ce are o altă metodă de testare a device-urilor proaspăt apărute. Astfel, telefonul trece prin numeroase teste de durabilitate, fiind ars, zgâriat și într-un

Videobloggerul JerryRigEverything e la treabă din nou, gata să îndoaie, ardă şi distrugă telefonul HTC 10 de această data. Am văzut modele ca Xiaomi Mi 5 îndoite foarte uşor, deci suntem tare curioşi cum se comportă flagshipul HTC din acest an.

Testul începe cu menţiunea că HTC One M9 se îndoia destul de uşor şi fatal anul trecut. La început HTC 10 a fost testat pentru zgâriere cu un instrument ascuţit special şi s-a dovedit a avea o protecţie din sticlă tipică pentru smartphone-urile high end. În schimb spatele e uşor de zgâriat cu un cutter, dar cu cheile, zgârietura e temporară, din fericire.

Ambele camere sunt protejate de sticlă ultra rezistenta, care a rezistat la zgârieturi dure. A venit apoi şi testul de foc, cu o brichetă arzând ecranul timp de 9 secunde până ce pixelii au reacţionat. LG G5 a rezistat doar 3 secunde. De remarcat că ecranul şi-a revenit după. Totuşi, cel mai important a fost faimosul "bend test", video bloggerul încercând să îndoaie modelul HTC 10, fără a reuşi totuşi.

Se pare că HTC a lucrat extra la rama sa metalică, făcând-o mai rezistentă. Concluzia? Evoluţie faţă de One M9, la capitolul soliditate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×