Iată o listă cu terminale Samsung gata de actualizarea la KitKat

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.320 ori
<b>Iată o listă cu terminale Samsung gata de actualizarea la KitKat</b>Au mai rămas modele Samsung de top care să aibă nevoie de actualizarea la Android 4.4 KitKat? Pesemne că da, deoarece o listă cu ele tocmai a ajuns pe Internet și o disecam în rândurile următoare. Un document intern Samsung este sursa acestei...

Au mai rămas modele Samsung de top care să aibă nevoie de actualizarea la Android 4.4 KitKat? Pesemne că da, deoarece o listă cu ele tocmai a ajuns pe Internet și o disecam în rândurile următoare. Un document intern Samsung este sursa acestei scăpări, deci informațiile sunt solide.

Samsung Galaxy S III LTE se afla pe listă, însoțit de Galaxy S4 Mini, Galaxy Grand 2, Galaxy Mega 5.8 și Mega 6.3 știam deja că aceste modele sunt "la coadă" pentru update, dar acum știm și cam când ar putea sosi pachetele software. Aparent în luna iunie va sosi KitKat pe ele, iar documentul indica și o veste negativă și anume că versiunea internațională de Galaxy S III adică GT-I9300 nu va mai primi KitKat.

Motivul? Probleme ce nu au putut fi rezolvate, dar rămân întotdeauna ROM-urile custom. Totuși Samsung e sub presiunea Google, care impune update-uri la KitKat pentru terminalele care erau vechi de mai puțin de 18 luni atunci când OS-ul a fost lansat. Se pare că Samsung testează între timp Android 4.4.3 pentru Galaxy S5 și că va mai dura ceva până ce va sosi și acesta. între timp am aflat și problema cu S III: aplicațiile TouchWiz și implementarea lor provoacă probleme.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×