Iată o nouă imagine cu tableta Samsung Galaxy Tab S și ecranul său AMOLED viu colorat

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.066 ori
<b>Iată o nouă imagine cu tableta Samsung Galaxy Tab S și ecranul său AMOLED viu colorat</b>Samsung Galaxy Tab S e noua linie de tablete Samsung cu ecran Super AMOLED, iar acest secret nu e fost deloc bine păzit, atât randarile, cât și dotările produselor apărând pe web rapid. E vorba despre două tablete, una de 8.4 inch și una de 10.5...

Samsung Galaxy Tab S e noua linie de tablete Samsung cu ecran Super AMOLED, iar acest secret nu e fost deloc bine păzit, atât randarile, cât și dotările produselor apărând pe web rapid. E vorba despre două tablete, una de 8.4 inch și una de 10.5 inch, iar una dintre ele este înfățișată în imaginea de mai jos.

Un utilizator al forumului SamMobile a postat această fotografie, cu versiunea de 10.5 inch a tabletei Galaxy Tab S. Aceasta e prima fotografie care ne arată tableta cu ecranul pornit și vedem că el are culori foarte vii. Terminalul va veni cu o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli, procesor octa core Exynos 5420, o cameră de 8 megapixeli în spate și una frontală de 2.1 MP. în plus, va exista și o versiune LTE, vom avea parte și de emițător infraroșu, iar platforma va fi Android 4.4 KitKat cu Magazine UX aplicat peste.

Conform zvonurilor noile Galaxy Tab S vor avea și scanner de amprente integrat în butonul Home și vor sosi în versiuni WiFi și LTE. Samsung are un eveniment programat pentru 12 iunie, urmând să lanseze aceste produse în cadrul său. Să vedem și ce prețuri vom primi și dacă nu cumva aceste produse vor canibaliza modelele Tab 4 sau Tab Pro.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×