Apple va lansa o platformă Smart Home În cadrul WWDC 2014

700 ori
<b>Apple va lansa o platformă Smart Home În cadrul WWDC 2014</b>Pentru o vreme s-a zvonit că WWDC 2014 va fi un eveniment Apple doar legat de software, apoi a apărut și teoria că vom vedea hardware, dar ea a fost rapid dezmințită. Ei bine, acum pe lângă iOS 8 și OS X 10.10, care au șanse de 90% să fie...

Pentru o vreme s-a zvonit că WWDC 2014 va fi un eveniment Apple doar legat de software, apoi a apărut și teoria că vom vedea hardware, dar ea a fost rapid dezmințită. Ei bine, acum pe lângă iOS 8 și OS X 10.10, care au șanse de 90% să fie prezente la eveniment, se pare că vom vedea ceva cu totul nou de la firma din Cupertino.

Aparent, Apple e gata să prezinte o platformă Smart Home, conform unor noi informații. The Financial Times au scris în ediția de pe 26 mai că Apple va prezenta o platformă software care va permite utilizatorilor iPhone să controleze iluminarea, electrocasnicele și sistemele de securitate din casele lor. Sursa celor de la FT afirmă că aceasta mutare este importantă, deoarece le permite celor de la Apple să concureze cu produse similare oferite de Google sau Samsung.

Vă reamintesc că Apple are un keynote programat pentru data de 2 iunie, adică lunea viitoare. Printre soluțiile incluse aici se număra unele de "home automation" tipice și sunt sigur că ne vom putea conecta și la termostat și centrala dacă e cazul. încă nu e clar dacă tehnologia Apple iBeacon va fi folosită sau nu de această platformă.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×