Iată primele detalii despre noua versiune de Chromecast, cu WiFi îmbunătăţit, Fast Play şi noi funcţii

Autor:  | Publicat în:  Google 882 ori
<b>Iată primele detalii despre noua versiune de Chromecast, cu WiFi îmbunătăţit, Fast Play şi noi funcţii</b>Cei de la 9to5Google au pus m&acirc;na pe o serie de documente, &icirc;n care sunt incluse detalii despre o nouă generaţie de Chromecast. Următorul mic dongle va debuta &icirc;n cadrul evenimentului Google programat pentru finalul lunii, cel care ne-ar...

Cei de la 9to5Google au pus mâna pe o serie de documente, în care sunt incluse detalii despre o nouă generaţie de Chromecast. Următorul mic dongle va debuta în cadrul evenimentului Google programat pentru finalul lunii, cel care ne-ar putea aduce şi noile modele Nexus.

Printre altele Chromecast va aduce şi conexiune WiFi îmbunătăţită, feeduri pentru ecranul principal şi o nouă funcţie numită Fast Play. Imaginile cu noul hardware sunt cam neclare, dar se remarcă o serie de schimbări faţă de modelul original, renunţând la formatul "dongle". Produsul va veni pe 3 culori şi încă nu e clar despre ce e vorba în imaginile blurate. Pare a fi vorba de un mecanism circular, cu  prelungire tubulară, deşi din profil Chromecast 2 aduce şi cu o pereche de căşti.

Google va include aici suport pentru banda mai rapidă WiFi 802.11ac, în vreme ce predecesorul oferea doar suport 802.11 b/g/n. O altă noutate este suportul pentru feeduri de conţinut pe homescreenul Chromecast. Veţi putea şi să personalizaţi screensaverul backdrop cu feeduri de imagini sau social media, aparent. Cât despre funcţia Fast Play, ea va permite conectarea mai rapidă la terminale şi trecerea direct la playback prin apăsarea butonului Cast de pe handset sau tableta.

Vom afla mai multe pe 29 septembrie.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×