Lenovo Lemon X ar putea fi primul smartphone al companiei cu design realizat de Motorola

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.246 ori
<b>Lenovo Lemon X ar putea fi primul smartphone al companiei cu design realizat de Motorola</b>Cu c&acirc;teva săptăm&acirc;ni &icirc;n urma aflăm că Lenovo Mobile va fuziona cu Motorola, cele două devenind o entitate unitară şi acum &icirc;ncep să se vadă semnele acestei fuziuni. Astfel, a apărut o imagine cu un interesant smartphone...

Cu câteva săptămâni în urma aflăm că Lenovo Mobile va fuziona cu Motorola, cele două devenind o entitate unitară şi acum încep să se vadă semnele acestei fuziuni. Astfel, a apărut o imagine cu un interesant smartphone numit Lenovo Lemon X şi care ar avea un design realizat de către Motorola.

Lenovo detine Motorola Mobility, după ce a cumpărat compania de la Google şi cele două firme au existat ca entităţi separate o perioadă. Frâiele au trecut la Motorola în ultima lună, ei ocupându-se cel puţin de design pentru câteva modele Lenovo. Lenovo Lemon X împrumuta câteva elemente de design de la cele mai noi modele Moto G sau Moto X, mai ales dacă ne uităm la acel modul alungit al camerei sau la cele două difuzoare frontale.

Terminalul aduce puţin şi cu noile terminale Nexus, mai ales în zona frontală, având totuşi parcă muchiile mai înguste. @upleaks e sursa scăpării, iar terminalul pare a veni cu o ramă metalică şi un corp fabricat din plastic. Observăm şi un logo Dolby în spate, semn că avem parte de îmbunătăţiri la nivel acustic, plus un scanner de amprente sub camera.

Probabil Lemon X e doar un nume de cod, deoarece "lemon" înseamnă şi obiect stricat în limba engleză.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×