Samsung Galaxy Xcover 3 primeşte o versiune nouă, localizată în Japonia (SGH-N533)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 725 ori
<b>Samsung Galaxy Xcover 3 primeşte o versiune nouă, localizată în Japonia (SGH-N533)</b>Samsung Galaxy Xcover 3 este telefon rezistent la intemperii al celor de la Samsung, model care pare a fi primit &icirc;n această săptăm&acirc;nă o versiune localizată &icirc;n Japonia. Astfel, terminalul a apărut sub numele de cod SGH-N533 la...

Samsung Galaxy Xcover 3 este telefon rezistent la intemperii al celor de la Samsung, model care pare a fi primit în această săptămână o versiune localizată în Japonia. Astfel, terminalul a apărut sub numele de cod SGH-N533 la autoritatea de certificare Bluetooth.

Numele de cod ale telefoanelor Samsung care pornesc cu SGH-N indică faptul că terminalele sunt destinate operatorului NTT DoCoMo. Varianta standard are numele de cod SM-G388D/F. Acest model va apărea la iarnă în Japonia, după ce a debutat în primăvara pe piaţa internaţională, cu Android 4.4.4 la bord, 8 GB stocare şi un ecran de 4.5 inch PLS TFT cu rezoluţie de modestă.

Punctul de atracţie al acestui model este totuşi rezistenta la praf şi apă, la sare şi umiditate, dar şi la vibraţii puternice, radiaţii solare, transport şi şoc termic. Rămâne de văzut şi când va primi handsetul Lollipop, el cu siguranţă nefiind pe lista de priorităţi de la Samsung.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×