Meizu MX4 Pro ajunge din nou pe web, sub forma unor randări, care scot În evidență butonul Home oval

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.136 ori
<b>Meizu MX4 Pro ajunge din nou pe web, sub forma unor randări, care scot În evidență butonul Home oval</b>Meizu MX4 Pro a ajuns deja un subiect de scăpare săptămânală pe web, iar azi nu vă vom plictisi cu specificații, în schimb vă vom prezenta două noi randari ale terminalului. Meizu MX4 Standard a debutat luna trecută, iar versiunea Pro e în...

Meizu MX4 Pro a ajuns deja un subiect de scăpare săptămânală pe web, iar azi nu vă vom plictisi cu specificații, în schimb vă vom prezenta două noi randari ale terminalului. Meizu MX4 Standard a debutat luna trecută, iar versiunea Pro e în continuare așteptată, deși ar putea fi amânată până la anul.

știm deja că telefonul include un scanner de amprente, integrat în zona butonului Home oval pe care îl vedeți în imagini. Remarcăm și că terminalul are marginile aurii, combinația auriu-alb fiind des folosită în ultima vreme, inclusiv pe iPad Mini 3. Mai interesant mi se pare faptul că butonul Home e acum oval, după ce fusese dreptunghiular în imagini mai vechi, sau chiar rotund.

Observați și conturul sau auriu în ton cu marginile handsetului. Telefoanele Meizu nu au fost deloc consecvente când vine vorba de leakuri, apărând în foarte multe variante, fie că e vorba de procesor, sistem de operare, UI, design sau altele. Am văzut modele cu Ubuntu OS, YunOS, Flyme, evident cu Android și chiar cu CyanogenMod. Să vedem și în ce mod e integrată recunoașterea amprentelor pe acest device la nivel software si daca se pot putea efectua plati cu acest sistem.

Meizu MX4 Pro

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×