LG V10 și G5 primesc certificarea NIAP pentru utilizarea în mediul enterprise și cel militar

1.193 ori
<b>LG V10 și G5 primesc certificarea NIAP pentru utilizarea în mediul enterprise și cel militar</b>Smartphone-urile LG G5 și LG V10 primesc astăzi certificarea NIAP prin care se atestă faptul că acestea sunt perfect sigure pentru utilizarea în mediul enterprise și cel militar. Cele două modele îndeplinesc astfel standardele de securitate necesare

În gama producătorului sud-coreean LG Electronics întâlnim la ora actuală și smartphone-urile LG V10, respectiv LG G5, modele proaspăt certificate de NIAP.  Cele două terminale au îndeplinit astfel standardele de securitate ce atestă faptul că pot fi utilizate în condiții de siguranță atât în mediul enterprise, cât și cel militar.

Producătorul declară și faptul că cele două dispozitive sunt în acest moment pe lista celor mai sigure device-uri de pe piață. LG G5, dar și V10, sosesc la pachet cu platforma software LG GATE, modalitate prin care se reduce posibilitate de infectare a datelor importante ce sunt păstrate pe dispozitiv.

După cum bine știți, G5 este flagship-ul pe 2016 a companiei sud-coreene, un terminal modular ce a ajuns de curând și pe plan local. Prețul acestui smartphone este de aproximativ 3000 lei, iar ca dotări principale avem un display QHD de 5.3 inch, un procesor quad-core Snapdragon 820 și 4 GB memorie RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×