Iată un smartphone bizar marca Vivo, cu butoane Android și Windows Phone 8.1; Să fie un telefon dual boot? (Video)

Autor:  | Publicat în:  Vivo 1.060 ori
<b>Iată un smartphone bizar marca Vivo, cu butoane Android și Windows Phone 8.1; Să fie un telefon dual boot? (Video)</b>în China poți vedea orice: un iPhone cu Android, un model Windows Phone cu iOS sau un telefon triunghiular dacă te chinui puțin. Ei bine azi vedem un smartphone Vivo care rulează Windows Phone și are butoane capacitive specifice lui Android. &nbsp;...

în China poți vedea orice: un iPhone cu Android, un model Windows Phone cu iOS sau un telefon triunghiular dacă te chinui puțin. Ei bine azi vedem un smartphone Vivo care rulează Windows Phone și are butoane capacitive specifice lui Android.

încă nu e clar dacă e totul o operă în Photoshop, un prototip sau pur și simplu un handset dual boot care va sosi pe piața asiatică. Aparent nu e prima oară când se întâmpla acest lucru, deoarece un poster mai vechi pentru un telefon Hisense îl arătă cu Windows Phone pe ecran și cu butoane capacitive Android. Sunt sigur că Microsoft ar avea ceva negativ de spus la vederea acestui ciudat hibrid.

La final tot Microsoft are de câștigat, ei primind câțiva dolari la fiecare model Android vândut și câștigând și din vânzarea de handseturi Windows Phone. Totuși ceva îmi spune că hardware-ul acestui model nu respectă cerințele Microsoft. Unde e butonul Search care te duce spre căutare/Cortana, totuși?!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×