Vânzările lui iPhone 6 depășesc din nou recorduri: un weekend fulminant, cu 10 milioane de unități vândute

Autor:  | Publicat în:  Apple 791 ori
<b>Vânzările lui iPhone 6 depășesc din nou recorduri: un weekend fulminant, cu 10 milioane de unități vândute</b>Uitați de sutele de mii de unități Xiaomi vândute într-o secundă, deoarece Apple a mai întrecut un record: e vorba despre 10 milioane de unități iPhone 6 și 6 Plus vândute în ultimul weekend. Rețineți, e vorba despre vânzări și nu...

Uitați de sutele de mii de unități Xiaomi vândute într-o secundă, deoarece Apple a mai întrecut un record: e vorba despre 10 milioane de unități iPhone 6 și 6 Plus vândute în ultimul weekend. Rețineți, e vorba despre vânzări și nu livrări și numărul a fost atins de vineri, 19 septembrie și până azi.

Acesta a fost un weekend excelent pentru firmă din Cupertino, care a depășit cele 9 milioane de modele iPhone 5 și 5s vândute în aceeași perioadă anul trecut. De remarcat că performanța a fost atinsă fără piața din China, unde noile modele vor sosi de abia la anul. Teritoriile care au primit primele produsele de nouă generație sunt SUA, Australia, Canada, Franța, Germania, Hong Kong, Japonia, Puerto Rico, Singapore și Marea Britanie.

Apple promite totuși că noile iPhone-uri vor sosi în 115 țări până la final de an. Vânzările lui iPhone 6 și 6 Plus au depășit chiar și așteptările oficialilor Apple, după cum confirma chiar Tim Cook, care se declară încântat de evoluție. Un alt record fusese înregistrat cu  o săptămână înainte, cu 4 milioane de precomenzi pentru noile telefoane. Unii analiști estimează că în acest weekend de foc iPhone 6 Plus ar fi fost puțin mai popular, cererea pentru modelul mai mare fiind crescută, aparent.

El ar fi deja sold out în toate magazinele verificate de unii dintre analiști. în schimb iPhone 6 e ceva mai ușor de găsit, dar rămâne de văzut dacă aceasta e o strategie Apple sau o stare de fapt.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×