Iată unde poţi urmări conferinţa Nokia de la MWC 2018; Se transmite live pe Facebook!

976 ori
<b>Iată unde poţi urmări conferinţa Nokia de la MWC 2018; Se transmite live pe Facebook!</b>Astăzi începând cu ora 17:00, ora României suntem invitaţi să participăm la conferinţa Nokia de la MWC 2018. Aceasta va fi transmisă pe Facebook chiar aici, dar avem şi un live blog pentru voi.

Astăzi începând cu ora 17:00, ora României suntem invitaţi să participăm la conferinţa Nokia de la MWC 2018. Aceasta va fi transmisă pe Facebook chiar aici, dar avem şi un live blog pentru voi.

Vom comenta împreună pe seama lansărilor şi noilor terminale, printre care îl aşteptăm şi pe Nokia 7 Plus, cu accentele sale roşiatice. Ar trebui să apară şi Nokia 1, cu Android Go la bord, dar şi un Nokia 8110 (2018) aparent, revenit din negura timpului, cu 4G şi camera. Posibil ca Nokia să aducă şi un Nokia 8 Pro/ Nokia 8 (2018) la show, sau mult scăpatul Nokia 9, cu o cameră duala similară cu a lui Nokia 8.

Cum au înregistrat recent trademark-uri pentru seria Asha şi accesorii Xpress-One nu excludem mişcare şi pe acele fronturi. Nu suntem siguri dacă a venit încă momentul pentru un telefon cu camera penta lens, dar şi asta e posibil. Le vom afla pe toate începând cu ora 17:00 şi ce e sigur e că vedem măcar un telefon cu camera duala şi optica Zeiss.

Toate handset-urile noi ar trebui sa aibă Android Oreo curat la bord. Posibil sa vedem si ceva indicaţii de reţea, legate de 5G de la secţiunea Networks...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×