Google oferă un preview asupra prezentărilor de la MWC 2018: Android Go, Android One şi altele

Autor:  | Publicat în:  Google  Android 4.315 ori
<b>Google oferă un preview asupra prezentărilor de la MWC 2018: Android Go, Android One şi altele</b>Chiar dacă nu va avea anvergura celor pregătite de Nokia, Samsung sau ASUS, prezentarea Google de la MWC 2018 merită cu siguranţă atenţia noastră. Gigantul motoarelor de căutare oferă azi un preview asupra lucrurilor pregătite pentru prezentare începând c

Chiar dacă nu va avea anvergura celor pregătite de Nokia, Samsung sau ASUS, prezentarea Google de la MWC 2018 merită cu siguranţă atenţia noastră. Gigantul motoarelor de căutare oferă azi un preview asupra lucrurilor pregătite pentru prezentare începând cu ziua de luni.

Aflăm că primul telefon cu Android, cel vândut ca T-Mobile G1 în SUA va aniversa 10 ani de existenţă în această toamnă. Google a menţionat că Android se află acum pe 2 miliarde de terminale active, de la 1300 de branduri. În cadrul MWC 2018 vom avea parte de prezentări legate de Android Go, varianta lite pentru terminale entry level a lui Android Oreo. E menită să ruleze pe terminalele cu 1 GB RAM sau chiar mai puţin.

Google oferă un preview asupra prezentărilor de la MWC 2018: Android Go, Android One şi altele

Platforma debuta anul trecut, reducând semnificativ memoria consumată de aplicaţii, chiar şi cele standard că Gmail sau Maps, care primeau versiuni Go. Ei bine în Barcelona o să vedem şi primele telefoane care vin cu Android Go la bord. Unele vor costa chiar 50 de dolari. Printre aplicaţiile special gândite pentru aceste handset-uri se număra Google Go, YouTube Go şi Google Assistant for Android (Go Edition).

Telefoane Android One cu Android Go

Vor debuta şi noi telefoane cu Android One ce beneficează următoarele avantaje:

  • acces mai rapid la actualizări Android pe următorii 2 ani, inclusiv inovaţii în zona AI
  • siguranţa sporită, cu actualizări de securitate dese timp de 3 ani şi integrare Google Play Protect
  • interfaţă simplă şi intuitivă, bazată doar pe servicii Google
  • hardware testat special pentru cea mai bună performanţă

Google va mai prezenta la MWC 2018 şi noutăţi legate de Google Assistant, dar şi produse cu această soluţie la bord, noutăţi despre Lens şi mesageria RCS. Avem un trimis acolo, pe Claudiu şi vom reveni cu detalii de la faţa locului.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×