Huawei P20 şi P20 Plus apar împreună într-o randare; Ambele au decupaj pentru senzori de recunoaştere facială

1.949 ori
<b>Huawei P20 şi P20 Plus apar împreună într-o randare; Ambele au decupaj pentru senzori de recunoaştere facială</b>Huawei P20 şi P20 Plus au parte de o scăpare la comun azi, apărând împreună în randarea din acest articol. De această dată ambele par să vină cu "breton", decupaj pentru senzorii de recunoaştere facială.

Huawei P20 şi P20 Plus au parte de o scăpare la comun azi, apărând împreună în randarea din acest articol. De această dată ambele par să vină cu "breton", decupaj pentru senzorii de recunoaştere facială.

Telefoanele vor debuta pe 27 martie la Paris şi au primit o sumedenie de teasere în ultima vreme. Pe de o parte am văzut randări cu Huawei P20 Plus cu camera triplă şi pe de altă parte cu Huawei P20 cu cameră dublă. Randarea de aici pare să confirme faptul că Huawei P20 chiar are buton Home fizic cu scanner de amprente integrat. Acel decupaj pare să fie mai mic decât cel de la iPhone X, mai apropiat de Essential Phone mai degrabă.

Huawei P20 şi P20 Plus

Observăm şi aspectul 18:9 al ecranului, muchiile înguste şi se pare că nu avem un slider touch pentru volum, aşa cum descoperisem într-una din scăpările trecute. Ambele telefoane din imagine ar trebui să vină cu procesoare din generaţia Kirin 970, rezoluţii Full HD+, 6 GB RAM şi camere selfie de minim 8 MP. În spatele lui P20 Plus se află o cameră tripla cu senzor color de 12 MP, monocrom de 16 MP şi telephoto de 16 MP.

E doar o chestiune de timp până apare şi un video hands on sau poze cu ambalajele. Încă nu ştim sigur dacă vom avea şi Huawei P20 Plus şi Huawei P20 Pro sau dacă sunt unul şi acelaşi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×