Iată unde poţi urmări conferinţa Huawei de la MWC 2018; Aşteptăm tabletele Huawei MediaPad M5!

987 ori
<b>Iată unde poţi urmări conferinţa Huawei de la MWC 2018; Aşteptăm tabletele Huawei MediaPad M5!</b>Astăzi începând cu ora 15:00 Huawei organizează în cadrul MWC 2018 o conferinţă, unde ne vor prezenta noile tablete Huawei MediaPad M5. Vom vedea modele de 8 şi 10 inch, dar şi o variantă Pro cu stylus. Din ce am înţeles va fi un live stream cu..

Astăzi începând cu ora 15:00 Huawei organizează în cadrul MWC 2018 o conferinţă, unde ne vor prezenta noile tablete Huawei MediaPad M5. Vom vedea modele de 8 şi 10 inch, dar şi o variantă Pro cu stylus. Din ce am înţeles va fi un live stream cu evenimentul pe Twitter, aici.

Între timp vom comenta împreună lansările via live blog şi colegul Claudiu Sima va fi la faţa locului pentru a ne trimite informaţii şi date la cald. Aşteptăm o tabletă de 8 inch şi una de 10.8 inch, cu acustică Harman Kardon şi rezoluţie de 2560 x 1600 pixeli. La interior se va află un procesor Kirin 960, 4 GB RAM şi 32 sau 64 GB stocare. Primim şi versiuni LTE ale tabletei, iar cea Pro aduce şi un stylus M-Pen.

În spate se vom găsi o cameră de 13 MP, iar în faţă una de 8 MP. Există şi accesorii pentru produs precum o tastatură şi o husă specială. Aflaţi că Huawei ar putea aduce la MWC şi un smartwatch Huawei Watch 3, dar şi un nou difuzor Bluetooth, posibil chiar unul inteligent. Totul se clarifică la ora 15:00.

Nu exclus si sa vedem un nou laptop sau convertibil Matebook cu Windows on ARM. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×