Iată unde puteţi urmări conferinţa Huawei live de la MWC 2016, prin streaming video

1.465 ori
<b>Iată unde puteţi urmări conferinţa Huawei live de la MWC 2016, prin streaming video</b>​ Suntem cu toţii curioşi să vedem ce ne-a pregătit Huawei pentru prezentarea de azi de la MWC 2016. Evenimentul &icirc;ncepe la ora 15:00 şi &icirc;l puteţi urmări prin live streaming aici. &nbsp; Pe l&acirc;ngă acest flux video, veţi...

Suntem cu toţii curioşi să vedem ce ne-a pregătit Huawei pentru prezentarea de azi de la MWC 2016. Evenimentul începe la ora 15:00 şi îl puteţi urmări prin live streaming aici.

Pe lângă acest flux video, veţi beneficia şi de comentariile noastre în regim de live blogging aici. În sala de conferinţe se afla colegul Claudiu Sima, care va înregistra şi fotografia cele mai noi terminale Huawei prezentate pe scenă. Ne aşteptam la debutul lui Huawei MateBook, un hibrid laptop-tableta cu dual OS şi stylus, dar şi al tabletei MediaPad T2 10.0 Pro, un model Android de 10 inch, ceva mai accesibil.

Nu e exclus să vedem un smartwatch şi poate şi flagshipul P9, deşi în lipsa leakurilor nu prea sunt şanse, deocamdată. Huawei a avut un an 2015 excelent, cu peste 108 milioane de modele vândute şi spera să îşi depăşească performanţa în 2016.

Live blogging Huawei (ora 15)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×