Noua gamă de terminale Huawei Nova strânge 12 premii și distincții la IFA 2016 din partea publicațiilor tech

1.399 ori
<b>Noua gamă de terminale Huawei Nova strânge 12 premii și distincții la IFA 2016 din partea publicațiilor tech</b>Lansate în cadrul târgului de tehnologie IFA 2016 cu doar câteva zile în urmă, smartphone-urile Huawei Nova și Nova Plus au cucerit deja publicațiile prezente la fața locului în Berlin. Cele două terminale au obținut un număr de 12 premii și distincții

Pe data de 1 septembrie chiar în Berlin, producătorul chinez Huawei anunța în cadrul unei conferințe de presă lansarea unei noi game de terminale mobile numită Nova. Două produse fac parte din această serie, și anume Huawei nova, respectiv Huawei nova Plus - smartphone din urmă ce se află deja pe masa noastră de teste. Am realizat deja clipul de unboxing pe care îl puteți urmări accesând următorul link.

Huawei Nova

Revenind la știrea de astăzi, aflați că în cadrul IFA cele două smartphone-uri au reușit să atragă atenția presei de specialitate - modele ce la o săptămână de la lansarea globală au strâns 12 premi și distincții de la publicații de tehnologie din întreaga lume. Editorii Tech Advisor/PC Advisor au plasat Huawei nova și Huawei nova Plus în categoria 'Top Picks 2016', în tmp ce Android Central a acordat celor două terminale premiul 'IFA 2016 Top Pick'.

Și cei de la Slashgear au premiat smartphone-ul Huawei nova cu distincția 'Editor's Choice of IFA 2016', și asta datorită design-ului comparabil cu cel al lui Nexus 6P, precum și datorită prețului ce clasează produsele în categoria medie. Telefoanele au obțint și distincții din partea unor publicații ca Phonescoop, Mobile Geeks, Computeridee.nl, Pocket-lint, Which?, și T3.

Aflați faptul că modelul Huawei nova va fi disponibil în peste 50 țări și regiuni, dintre care face parte și România, începând cu luna octombrie a acestui an. Varianta Plus în schimb ar putea să nu ajungă oficial pe plan local, dar cu siguranță îl vom regăsi în oferta magazinelor online. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×