Samsung trimite invitațiile de presă pentru conferința de la IFA 2016; se face aluzie la Gear S3

650 ori
<b>Samsung trimite invitațiile de presă pentru conferința de la IFA 2016; se face aluzie la Gear S3</b>Astăzi cei de la Samsung confirmă evenimentul de presă pregătit pentru data de 1 septembrie, zi în care va debuta oficial smartwatch-ul Gear S3. Acest produs sosește la IFA 2016 și sunt mari șanse să vedem un display ceva mai generos comparativ cu

Pentru că vara este pe final, ne îndreptăm atenția către următorul târg de tehnologie ce va avea loc chiar la început de septembrie, și anume IFA 2016 din Berlin. Aici sunt așteptați majoritatea producătorilor main-stream, cum este cazul celor de la Huawei, LG, Sony, sau Samsung. Această din urmă companie tocmai ce a trimis invitațiile de presă pentru un eveniment ce va avea loc în Berlin pe data de 1 septembrie.

Samsung IFA 2016

Cum phablet-ul Note 7 a fost deja anunțat într-un eveniment anterior, la IFA 2016 vom vedea doar ceasul Gear S3 și poate noi modele de smartphone-uri mid-range. După cum puteți vedea, invitația de mai sus ne indică din start că este vorba despre un nou ceas inteligent, model care ar urma să păstreze design-ul circular și care să aducă câteva upgrade-uri interesante comparativ cu generația actuală.

Posibil să fie dezvăluită o variantă cu display mai generos, și să beneficiem de un senzor altimetru, de un barometru, și de funcții GPS. De asemenea, Tizen OS se va afla la bord și sunt șanse mari să vedem atât un model Classic ceva mai elegant, cât și unul Sport cu o curea din silicon. Toate aceste detalii se vor confirma sau infirma pe data de 1 septembrie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×