IFA 2013: Alcatel One Touch Hero hands on - phablet de 6 inch cu interfață ce amintește de iOS 7 (Video)

2.689 ori
<b>IFA 2013: Alcatel One Touch Hero hands on - phablet de 6 inch cu interfață ce amintește de iOS 7 (Video)</b>Printre brandurile prezente la IFA 2013 se numără și Alcatel, care a adus și un phablet de nouă generație. E vorba despre Alcatel One Touch Hero, un device dual SIM analizat mai jos de către Emil în Berlin. &nbsp; Terminalul este unul fără o...

Printre brandurile prezente la IFA 2013 se numără și Alcatel, care a adus și un phablet de nouă generație. E vorba despre Alcatel One Touch Hero, un device dual SIM analizat mai jos de către Emil în Berlin.

Terminalul este unul fără o carcasă masivă, în ciuda diagonalei, iar interfața lui Android 4.2 pare a fi customizata aici într-un mod care mă duce ușor cu gândul la iOS 7. Impresionează la acest device bateria de 3400 de mAh, iar acest phablet vine cu un ecran LCD Full HD cu un ușor design edge to edge, un procesor quad core de 1.5 GHz, 2 GB RAM și o cameră de 13 MP în spate.

Alcatel One Touch Hero

Alcatel One Touch Hero va sosi în versiuni de 8 și 16 GB și speram să ajungă și în țara noastră. Lansarea sa în magazine va avea loc în octombrie, la pachet cu câteva accesorii interesante, precum un cover pentru ecran cu tehnologie E Ink și unul cu notificări LED (MagicFlip Cover).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×