IFA 2013: LG G Pad 8.3 hands on - analizând "tableta mai frumoasă decât iPad Mini" (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.667 ori
<b>IFA 2013: LG G Pad 8.3 hands on - analizând "tableta mai frumoasă decât iPad Mini" (Video)</b>Cum toate device-urile moderne au porecle, proaspăt lansată tableta LG G Pad 8.3 este deja numită de către comentatorii Mobilissimo.ro "tableta mai frumoasă decât iPad Mini". Dacă e adevărată afirmația sau nu aflăm din următorul clip hands on,...

Cum toate device-urile moderne au porecle, proaspăt lansată tableta LG G Pad 8.3 este deja numită de către comentatorii Mobilissimo.ro "tableta mai frumoasă decât iPad Mini". Dacă e adevărată afirmația sau nu aflăm din următorul clip hands on, realizat de Emil la Berlin, în cadrul IFA.

Aceasta este prima tabletă LG după cea din 2011, iar compania sud-coreeană a pregătit o revenire de zile mari. Ei au adoptat un format insolit, de vreme ce diagonală de 8.3 inch nu a fost abordată de un alt producător mare, din câte știu. Terminalul aduce cu un LG G2 mai mare și apreciem utilizarea abundenta a metalului în cazul carcasei sale.
​

LG G Pad 8.3

LG G Pad 8.3 are un feeling premium la atingere și dotările sale nu sunt rele deloc. Ele includ o baterie de 4600 mAh, un procesor quad core Snapdragon 600 de 1.7 GHz, 16 GB memorie internă, 2 GB RAM, o cameră de 5 megapixeli în spate și Android 4.2.2 drept OS. Tableta măsoară 8.3 mm în grosime și va fi disponibilă pe alb sau negru.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×