IFA 2013: LG G Pad 8.3 hands on - analizând "tableta mai frumoasă decât iPad Mini" (Video)

1.743 ori
<b>IFA 2013: LG G Pad 8.3 hands on - analizând "tableta mai frumoasă decât iPad Mini" (Video)</b>Cum toate device-urile moderne au porecle, proaspăt lansată tableta LG G Pad 8.3 este deja numită de către comentatorii Mobilissimo.ro "tableta mai frumoasă decât iPad Mini". Dacă e adevărată afirmația sau nu aflăm din următorul clip hands on,...

Cum toate device-urile moderne au porecle, proaspăt lansată tableta LG G Pad 8.3 este deja numită de către comentatorii Mobilissimo.ro "tableta mai frumoasă decât iPad Mini". Dacă e adevărată afirmația sau nu aflăm din următorul clip hands on, realizat de Emil la Berlin, în cadrul IFA.

Aceasta este prima tabletă LG după cea din 2011, iar compania sud-coreeană a pregătit o revenire de zile mari. Ei au adoptat un format insolit, de vreme ce diagonală de 8.3 inch nu a fost abordată de un alt producător mare, din câte știu. Terminalul aduce cu un LG G2 mai mare și apreciem utilizarea abundenta a metalului în cazul carcasei sale.
​

LG G Pad 8.3

LG G Pad 8.3 are un feeling premium la atingere și dotările sale nu sunt rele deloc. Ele includ o baterie de 4600 mAh, un procesor quad core Snapdragon 600 de 1.7 GHz, 16 GB memorie internă, 2 GB RAM, o cameră de 5 megapixeli în spate și Android 4.2.2 drept OS. Tableta măsoară 8.3 mm în grosime și va fi disponibilă pe alb sau negru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×