IFA 2013: O privire asupra lui Acer Liquid S2, flagship cu Snapdragon 800, captură video 4K (Video)

Autor:  | Publicat în:  Acer 2.194 ori
<b>IFA 2013: O privire asupra lui Acer Liquid S2, flagship cu Snapdragon 800, captură video 4K (Video)</b>Emil a avut norocul de a ține în mână un Acer Liquid S2 la IFA 2013, în condițiile în care majoritatea dintre noi nu au ținut în mâna nici măcar o cameră profesionistă cu captură 4K. De ce am amintit de acest aspect? Ei bine, telefonul pe...

Emil a avut norocul de a ține în mână un Acer Liquid S2 la IFA 2013, în condițiile în care majoritatea dintre noi nu au ținut în mâna nici măcar o cameră profesionistă cu captură 4K. De ce am amintit de acest aspect? Ei bine, telefonul pe care îl vedeți aici e capabil de captură video 4K!

Handsetul arată interesant cu acea nuanță portocalie pe spate și acest flagship adoptă și un concept interesant de bliț, sub forma unui inel în jurul senzorului camerei. Terminalul vine cu ecran de 6 inch, dar nu își arată talia, fiind destul de compact. Handsetul suportă rezoluție Full HD și folosește un CPU Snapdragon 800, conectivitate 4G LTE și 2 GB RAM.
​

Acer Liquid S2

Avem la interior o baterie de 3300 mAh și vestea cea mai bună e că acest device va sosi pe piața europeană la finalul lunii viitoare. în clipul hands on realizat la IFA puteți vedea o privire asupra interfaței camerei și câteva dintre opțiunile sale, inclusiv pe cea de captură 4K. Așteptăm cu nerăbdare acest potențial hit în teste!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×