IFA 2013: Acer Liquid S1, un phablet de nouă generație Într-un preview rapid (Video)

1.486 ori
<b>IFA 2013: Acer Liquid S1, un phablet de nouă generație Într-un preview rapid (Video)</b>Colecția de clipuri hands on de la IFA 2013 Berlin continua astăzi, cu un phablet de 5.7 inch de la Acer. E vorba despre Acer Liquid S1, care a fost expus în cadrul IFA și care poate fi admirat în acțiune în clipul de mai jos. &nbsp; în...

Colecția de clipuri hands on de la IFA 2013 Berlin continua astăzi, cu un phablet de 5.7 inch de la Acer. E vorba despre Acer Liquid S1, care a fost expus în cadrul IFA și care poate fi admirat în acțiune în clipul de mai jos.

în următoarea săptămână vom posta o serie de alte video-uri hands on de la Berlin, deci rămâneți pe Mobilissimo.ro pentru alte terminale de nouă generație. Revenind la modelul Acer din imagini, Liquid S1 a fost anunțat oficial în iunie la Computex 2013 și este un phablet cu preț destul de accesibil, de 349 de euro.

Acer Liquid S1

Terminalul vine cu un ecran HD de 5.7 inch, CPU quad core MediaTek de 1.5 GHz și Android 4.2 Jelly Bean ca OS. Printre dotările acestui device de mari dimensiuni se numără și 1 GB RAM, 8 GB stocare, slot microSD și baterie de 2400 mAh. De remarcat spatele soft touch al acestui handset, dar și faptul că noul model nu arată deloc rău în ciuda prețului sau scăzut. Observați și că datorită diagonalei ridicate avem 5 coloane de aplicații Android în zona dedicată.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×