IFA 2014: Huawei anunță smartphone-ul Ascend G7, cu procesor 64 bit, corp metalic, margini subțiri ale ecranului

Autor:  | Publicat în:  Huawei 2.157 ori
<b>IFA 2014: Huawei anunță smartphone-ul Ascend G7, cu procesor 64 bit, corp metalic, margini subțiri ale ecranului</b>Huawei a anunțat pe lângă terminalul Ascend Mate 7 și un alt phablet, tot cu corp metalic, dar și cu procesor 64 bit de această dată. E vorba despre Huawei Ascend G7, care vine cu un ecran cu margini subțiri și arata astfel: &nbsp; El a debutat...

Huawei a anunțat pe lângă terminalul Ascend Mate 7 și un alt phablet, tot cu corp metalic, dar și cu procesor 64 bit de această dată. E vorba despre Huawei Ascend G7, care vine cu un ecran cu margini subțiri și arata astfel:

El a debutat la IFA 2014 și folosește un ecran de 5.5 inch INCELL 720p, iar carcasa sa măsoară doar 7.6 mm în grosime. Acest model are o calitate impecabilă a construcției și folosește un procesor quad core Cortex A53 de 1.2 GHz (64 bit), însoțit de 2 GB RAM, 16 GB memorie internă și suport pentru conectivitate 4G LTE. Ce înseamnă INCELL? E vorba despre o combinație între digitizer, panoul pentru input touch și ecranul LCD într-un singur mecanism.

Huawei Ascend G7

Acest G7 are o cameră principală de 13 megapixeli, cu deschidere F/2.0, autofocus și blitz. în față se afla o cameră de 5 megapixeli, iar ambele camere dispun de lentile wide angle de 88 de grade și filtre blue glass. Acest model vine cu o baterie neînlăturabilă de 3000 mAh, care ar urma să ofere în jur de 600 de ore de funcționare în standby. Huawei a implementat tehnologii speciale pentru baterie, care îi permit să opereze 24 de ore cu doar 10% încărcare.

Prețul acestui model este de 299 euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×