IFA 2014: Huawei Ascend Mate 7 este un nou phablet cu carcasă metalică și scanner de amprente

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.595 ori
<b>IFA 2014: Huawei Ascend Mate 7 este un nou phablet cu carcasă metalică și scanner de amprente</b>După Lenovo și Acer, încă o companie din China lansează produse interesante la IFA 2014. E vorba despre Huawei, care a adus la showul din Berlin phabletul Ascend Mate 7, pe care îl cunoaștem din scăpările ultimei săptămâni. &nbsp; Acest model...

După Lenovo și Acer, încă o companie din China lansează produse interesante la IFA 2014. E vorba despre Huawei, care a adus la showul din Berlin phabletul Ascend Mate 7, pe care îl cunoaștem din scăpările ultimei săptămâni.

Acest model are o construcție premium, cu o carcasă metalică și iese în evidență prin integrarea unui scanner pentru amprente. Ascend Mate 7 folosește un display LTPS de 6 inch, produs de către Japan Display Inc și care suporta o rezoluție Full HD. Dotările acestui handset includ un procesor octa core Kirin 925, cu 4 core-uri Cortex A15 de 1.8 GHz și 4 core-uri Cortex A7 de 1.3 GHz.

Huawei Ascend Mate 7

în funcție de versiunea achiziționată, acest smartphone va sosi cu 2 GB RAM și 16 GB memorie internă, sau cu 3 GB RAM și 32 GB stocare. Ascend Mate 7 integrează o cameră de 13 megapixeli în spate, cu senzor Sony BSI și deschidere F/2.0, în vreme ce pentru selfie-uri avem la dispoziție o cameră frontală de 5 MP. Scannerul pentru amprente se afla în spatele acestui device, care beneficiază de tehnologia ARM TrustZone și protecție SecureOS.

Huawei Ascend Mate 7

Huawei afirma că terminalul sau are corpul fabricat din metal în proporție de 95%, iar acest model are grosimea de 7.9 mm. Terminalul va costa 499 de euro în varianta cu 2 GB RA și 599 euro în cea cu 3 GB RAM.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×