ZTE trimite invitaţii IFA 2016 sub emblema Nubia pentru lansarea unui smartphone cu muchie ultrasubțire a ecranului

884 ori
<b>ZTE trimite invitaţii IFA 2016 sub emblema Nubia pentru lansarea unui smartphone cu muchie ultrasubțire a ecranului</b>Nubia este un sub brand al celor de la ZTE, care vor participa la IFA 2016, unde vor prezenta smartphone-uri noi. Deja au fost trimise invitaţiile, ce par să indice sosirea unui device cu ecran edge to edge.

Nubia este un sub brand al celor de la ZTE, care vor participa la IFA 2016, unde vor prezenta smartphone-uri noi. Deja au fost trimise invitaţiile, ce par să indice sosirea unui device cu ecran edge to edge.

Reţineţi că o să vedeţi foarte des telefoanele promovate doar cu brand Nubia, fără urmă de ZTE, cam cum face Huawei cu al său sub brand Honor. Revenind la teaserul-invitaţie, el ne îndeamnă să "visăm fără limite" şi promite un debut timpuriu pe 31 august. Spunem timpuriu pentru că IFA începe de fapt pe 2 septembrie, dar vor exista şi conferinţe pre-IFA, inclusiv una Sony de exemplu.

ZTE are deja o paletă bogată de produse Nubia în acest an, precum modele ca Nubia Z11, Z11 Max sau Z11 Mini. Reţineţi că ele au debutat totuşi doar în China, nu şi la nivel internaţional. Nubia Z11 se remarcă în special prin panoul 2.5D, procesorul Snapdragon 820, acustica HiFi şi cei 6 GB RAM. Posibil să vedem şi un device nou, pe lângă o extindere a seriei Z11 în Europa şi aşteptam să vedem cât de subţiri sunt muchiile ecranului de această dată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×