IFA 2014: Intel lansează procesorul Core M, care stă la baza unor terminale 2 În 1 de la Acer, ASUS, Dell, HP și Lenovo

739 ori
<b>IFA 2014: Intel lansează procesorul Core M, care stă la baza unor terminale 2 În 1 de la Acer, ASUS, Dell, HP și Lenovo</b>Dacă ați urmărit lansările de la IFA 2014, ați observat că unele dintre terminalele cu ecran mare includ un procesor Intel Core M doua generație. Acesta a fost lansat chiar pe aceste device-uri și se remarcă prin faptul că va da naștere unor...

Dacă ați urmărit lansările de la IFA 2014, ați observat că unele dintre terminalele cu ecran mare includ un procesor Intel Core M doua generație. Acesta a fost lansat chiar pe aceste device-uri și se remarcă prin faptul că va da naștere unor sisteme foarte subțiri și fără ventilație.

El oferă și performanță crescută și autonomie îmbunătățită, iar printre companiile care adopta această tehnologie se număra Acer, ASUS, Dell, HP, Lenovo și Toshiba. Ele vor lansa sisteme 2 în 1, disponibile în perioada sărbătorilor de iarnă din acest an și toate bazate pe procesoare Core M. Noul CPU oferă o performanță de computing cu până la 50% mai mare și o performanță grafică cu 40% mai mare față de a patra generație de procesoare Intel Core.

Noul chipset aduce și o performanță de computing de până la 2 ori mai mare și o performanță grafică de 7 ori mai mare față de un PC vechi de 4 ani. Aflați și că Intel Core M este cu 50% mai mic și la 4.5 Watt are un consum de energie cu 60% mai mic decât generația anterioară de CPU. La ora actuală sunt în dezvoltare peste 20 de produse bazate pe Intel Core M, printre care și ASUS Zenbook UX305, Acer Aspire Switch 12, Dell Latitude 13 7000 Series, HP Envy x2 și multe altele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×