O postare de pe Weibo detaliază procesorul Exynos 8895; ar fi tactat la o frecvență de 3 GHz

917 ori
<b>O postare de pe Weibo detaliază procesorul Exynos 8895; ar fi tactat la o frecvență de 3 GHz</b>Prin intermediul unei postării de pe rețeaua de socializare chineză Weibo, aflăm astăzi câteva detalii despre următorul procesor high-end pregătit de către Samsung, și anume modelul Exynos 8895. Acesta este așteptat la bordul unor terminale precum

Odată cu zvonurile ce indică sosirea mai devreme a lui Samsung Galaxy S8, iată că apar și informații referitoare la procesorul pe care acest model îl va aduce la pachet. Vorbim despre chipset-ul Exynos 8895 ce astăzi este detaliat prin intermediul unei postări de pe platforma chineză Weibo, și care ar urma să rivalizeze de la egal la egal cu Apple A10 Fusion și Qualcomm Snapdragon 821.

 

Din informațiile prezentate aici reiese faptul că procesorul va fi dezvoltat folosindu-se procesul de fabricație pe 10nm, și că acesta va fi tactat la o frecvență de 3 GHz. De asemenea, noul chipset urmează a oferi o procesare a imaginilor cu 70% mai rapidă decât modelul Exynos 8890 ce la ora actuală este regăsit pe terminale ca Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 Edge și pe phablet-ul Galaxy Note 7.

Se pare că o variantă prototip de smartphone cu acest CPU la bord a fost testată de curând în GeekBench, aplicație benchmark în cadrul căreia a obținut 2301 puncte la testul single-core și 7019 puncte în cadrul testului multi-core - așadar rezultate mai bune la acest din urmă test decât cele obținute de către recent lansatul Apple A10 Fusion (iPhone 7 Plus - 5574 puncte test multi-core).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×