IFA 2014: Lenovo lansează hibridul 2 În 1 ThinkPad Helix, all in one-uri Horizon și laptopul dual mode Flex 2 Pro

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 670 ori
<b>IFA 2014: Lenovo lansează hibridul 2 În 1 ThinkPad Helix, all in one-uri Horizon și laptopul dual mode Flex 2 Pro</b>Lenovo a prezentat la IFA 2014 și o serie de terminale de dimensiuni mari, nu doar telefoane mobile. Printre ele se număra ThinkPad Helix, un ultrabook business hibrid, de tip în 2 în 1, dar și noile computere all in one Horizon, plus Flex 2 Pro, un...

Lenovo a prezentat la IFA 2014 și o serie de terminale de dimensiuni mari, nu doar telefoane mobile. Printre ele se număra ThinkPad Helix, un ultrabook business hibrid, de tip în 2 în 1, dar și noile computere all in one Horizon, plus Flex 2 Pro, un laptop dual mode elegant.

ThinkPad Helix cântărește 800 de grame și este un ultrabook business flexibil, cu finisaj elegant. Acest model poate trece din mod laptop în mod tableta și viceversa pur și simplu printr-o mișcare de rotire. Pentru a trece în modul Tent sau Stand trebuie doar să rotiți ecranul laptopului de 11.6 inch la 180 de grade. Acest device rulează Windows 8.1 Pro și vine cu o gamă variată de opțiuni de securitate, printre care și un cititor de amprente biometric, un cititor de card și autentificare în 3 pași.

Lenovo Horizon 2s și 2e

Horizon 2s și 2e sunt terminale all in one, dar pot fi considerate și tablete de mari dimensiuni. Horizon 2s este o "tabletă" de puțin peste 2 kg și vine cu o interfață avansată multi user, Lenovo Aura, care permite mai multor utilizatori să își acceseze separat fotografiile, clipurile video și muzica în același timp pe ecranul mare de 21.5 inch. Horizon 2e costă 749 euro, iar atât Horizon 2s, cât și 2e vin cu procesoare din generația 4 Intel Core și Windows 8.1.

Lenovo Flex 2 Pro

Flex 2 Pro este un laptop dual mode cu grosime mai mică de 25 mm și greutate de doar 2 kg. Acesta este un laptop convertibil, cu ecran de 15 inch și tastatura AccuType cu iluminare din spate și touchpad. Acest model include un panou IPS Full HD și vine cu grafică NVIDIA GeForce GT840M 4 GB, plus difuzoare stereo Dolby Home Theater. Acest produs pornește de la 699 de euro și sosește în această lună.

Lenovo Helix 2s

Lenovo a prezentat și ThinkCenter Tiny in One 23, un desktop busines modular all in one, cu ecran Full HD de 23 inch USB 3.0 audio cu acces frontal și ODD opțional.

Lenovo ThinkCenter Tiny in One 23

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×