Motorola lansează noul telefon Moto X, cu ecran de 5.2 inch Full HD și procesor Snapdragon 801

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.551 ori
<b>Motorola lansează noul telefon Moto X, cu ecran de 5.2 inch Full HD și procesor Snapdragon 801</b>noul model Moto X, urmașul lui Moto X de anul trecut. El vine cu un display de 5.2 inch, cu rezoluție Full HD și panou AMOLED și poate fi admirat mai jos. Evident, va avea o parte din spate customizabila cu diferite materiale și culori. &nbsp; Noul...

noul model Moto X, urmașul lui Moto X de anul trecut. El vine cu un display de 5.2 inch, cu rezoluție Full HD și panou AMOLED și poate fi admirat mai jos. Evident, va avea o parte din spate customizabila cu diferite materiale și culori.

Noul venit are parte de protecție Gorilla Glass 3 și un procesor quad core Snapdragon 801 de 2.5 GHz, plus GPU Adreno 330 și Android 4.4 KitKat. în spatele său se află o cameră de 13 megapixeli cu lentila F/2.2 și blitz dual LED integrat sub formă de inel circular în jurul camerei. în zona frontală regăsim o cameră de 2 MP, iar acest terminal aduce și 2 GB RAM, 16 GB memorie internă și o baterie de 2300 mAh.

Noul Motorola Moto X folosește un slot nano SIM și are 25 de opțiuni pentru capacul spate, inclusiv piele și lemn. Telefonul mai vine cu Moto Display, adică același lucru cu Active Display, cu control vocal îmbunătățit și 4 microfoane pentru anularea zgomotului de fond. Avem la dispoziție și senzori infraroșu pentru controlul hands free. Moto X (second gen)va costa 500 de dolari și are o ramă metalică pentru un design premium.

El va sosi în magazine in aceasta lună și are un difuzor frontal.
​

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×