IFA 2014: LG G3 S (Beat) hands on - design de LG G3, dotări puțin mai modeste (Video)

1.445 ori
<b>IFA 2014: LG G3 S (Beat) hands on - design de LG G3, dotări puțin mai modeste (Video)</b>LG G3 S (Beat) e practic un LG G3 Mini, care a fost expus la IFA 2014 și am avut ocazia să petrecem câteva minute în compania sa. Mai jos vedeți experianta hands on cu acest model, care vine cu o diagonală de 5 inch și rezoluție 720p. &nbsp; LG G3...

LG G3 S (Beat) e practic un LG G3 Mini, care a fost expus la IFA 2014 și am avut ocazia să petrecem câteva minute în compania sa. Mai jos vedeți experianta hands on cu acest model, care vine cu o diagonală de 5 inch și rezoluție 720p.

LG G3 S seamănă foarte mult cu LG G3, putând chiar fi confundat cu el, dacă nu ar fi dimensiunile mai mici. El păstrează marginile subțiri ale ecranului, același buton fizic în spate și un sasiu ce imita metalul și este lucios. Terminalul e puțin mai gros decât LG G3, având 10.3 mm în talie, față de 8.9 mm cât are G3, dar e și mai ușor. Handsetul e ușor de folosit și arata premium, în ciuda prețului relativ scăzut, de 349 de euro.

LG G3 S (Beat)

La interiorul acestui model se află un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 400 de 1.2 GHz, plus 1 GB RAM, 8 GB stocare și slot microSD. LG G3 Beat vine și cu conectivitate 4G, Bluetooth 4.0, NFC, dar fără infraroșu. Experiența software e aceeași ca pe LG G3, cu Android 4.4 KitKat, cu noul UI plat și minimalist aplicat peste. Funcția Knock Code este la posturi, ca și QMemo+.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×