LeEco LE2S apare în fotografii hands on parţiale, ar urma să aibă 8 GB RAM

1.151 ori
<b>LeEco LE2S apare în fotografii hands on parţiale, ar urma să aibă 8 GB RAM</b>Pe lângă smartphone-ul Cool1 pregătit în parteneriat cu cei de la Coolpad, LeEco are în plan și lansarea unui succesor pentru Le 1s - telefon ce astăzi apare în fotografii hands-on. Noul terminal este așteptat cu un design similar și cu un pachet hardware

În acest an a fost inaugurat trendul telefoanelor cu 6 GB RAM şi cred că există mai bine de jumătate de duzină de astfel de modele, în special pe piaţa asiatică. Se discută deja şi de modele cu 8 GB RAM, atât în contextul lui Surface Phone, cât şi al lui LeEco Le2S, terminal ce tocmai a scăpat pe web în fotografii hands on.

LeEco Le2s

Acestea sunt capturi parţiale ale zonei frontale, pentru că nu vedem şi "bărbia" handsetului, acolo unde ar trebui să găsim butonul Home cu scanner de amprente eventual, desi LeTV/ LeEco plaseaza mecanisme de genul in spate. LeEco Le2S pare să aducă un panou frontal 2.5D şi va avea probabil o diagonală de 5.5 inch. Primim o singură cameră foto pe acest model, conform zvonurilor, deci nu va fi un device cu camera duală ca Xiaomi Mi Note 2 de exemplu.

LeEco Le2s

Tot zvonurile afirmă că Le2S va aduce un procesor Qualcomm Snapdragon 821 şi 64 GB stocare. Ca de obicei, în ciuda dotărilor preţul acestui smartphone ar trebui să fie foarte accesibil, LeEco făcând bani mai degrabă din video streaming şi mai nou automobile electrice.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×