IFA 2014: Samsung Galaxy Alpha hands on - Samsung dovedește că e loc și de metal În galaxia sa (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.215 ori
<b>IFA 2014: Samsung Galaxy Alpha hands on - Samsung dovedește că e loc și de metal În galaxia sa (Video)</b>Inițial ne așteptam ca Samsung Galaxy Alpha, cunoscut o bună perioadă de timp drept Galaxy Prime să sosească cu o carcasă complet fabricată din metal. Am primit în schimb un terminal cu o ramă metalică și margini metalice, ceea ce nu e...

Inițial ne așteptam ca Samsung Galaxy Alpha, cunoscut o bună perioadă de timp drept Galaxy Prime să sosească cu o carcasă complet fabricată din metal. Am primit în schimb un terminal cu o ramă metalică și margini metalice, ceea ce nu e neapărat rău, mai ales că handsetul e foarte subțire. Hai să aflăm totuși cum arăta și cum se comportă acest model, prin intermediul unui clip hands on direct de la IFA 2014.

Alpha integrează un display 720p de 4.7 inch, iar carcasa sa măsoară 6.7 mm în grosime, în vreme ce terminalul cântărește 115 grame. Acest model este subțire, elegant și arătos, după cum se vede bine, iar feelingul sau e foarte plăcut în mâna utilizatorului, aderenta fiind și ea bună. Spatele înlăturabil amintește totuși de Galaxy S5 puțin, fiind fabricat din policarbonat. în acea zonă regăsim camera de 12 MP cu blitz LED și monitor pentru puls.

Samsung Galaxy Alpha​

Samsung a inclus aici și un scanner pentru amprente în zona butonului Home, iar la interiorul acestui handset se afla și o baterie de 1860 mAh, capaitate cam scăzută pentru pretențiile moderne. Nu avem slot microSD, așa că trebuie să ne mulțumim cu 32 GB stocare internă. Alpha va sosi în 2 versiuni, una octa core Exynos 5 și una quad core Snapdragon 801, ambele dotate cu 2 GB RAM.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×