IFA 2014: Sony anunța telefoanele Xperia Z3 și Z3 Compact, dar și tableta Z3 Tablet Compact (Video)

1.959 ori
<b>IFA 2014: Sony anunța telefoanele Xperia Z3 și Z3 Compact, dar și tableta Z3 Tablet Compact (Video)</b>La doar câteva minute după ce Samsung a terminat cu prezentarea terminalelor sale de nouă generație, a venit rândul celor de la Sony să lanseze exact terminalele pe care le așteptam. E vorba despre telefoanele Sony Xperia Z3 și Z3 Compact, dar și...

La doar câteva minute după ce Samsung a terminat cu prezentarea terminalelor sale de nouă generație, a venit rândul celor de la Sony să lanseze exact terminalele pe care le așteptam. E vorba despre telefoanele Sony Xperia Z3 și Z3 Compact, dar și despre tableta Xperia Z3 Tablet Compact.

Sony Xperia Z3 este noul flagship al companiei japoneze, care vine cu un display Full HD de 5.2 inch și nu un Quad HD așa cum ne-am fi așteptat. Acest device are la bază un procesor quad core Snapdragon 801 de 2.5 GHz, baterie de 3100 mAh, 3 GB RAM și GPU Adreno 330. Sony a scăzut greutatea acestui model cu 11 grame față de predecesorul său și grosimea cu aproximativ 1 milimetru. Designul Omnibalance este completat acum de o ramă metalică de calitate și se păstrează și panourile din sticlă în față și în spate.

Terminalul va sosi pe alb sau negru, dar și pe verde/argintiu și "cupru". Smartphone-ul include și o cameră de 20.7 megapixeli cu lentila wide angle de 25 mm și sensibilitate ISO foarte ridicată. O funcție nouă este PS4 Remote, care va permite să folosiți un Xperia Z3 ca un soi de telecomandă pentru jocurile și conținuturile de pe consolă. Sony Xperia Z3 Compact este urmașul lui Z1 Compact și e pur și simplu o variantă mai mică de Z3, cu același CPU.

Sony Xperia Z3 Compact

Rezoluția este una 720p, pe o diagonală de 4.6 inch, iar cantitatea de RAM este de 2 GB de această dată. Bateria este o unitate de 2600 mAh, iar un aspect inedit de design e faptul că panourile de sticlă din față și spate ies în afară puțin mai mult decât de obicei.

Probabil cel mai interesant device de azi este Sony Xperia Z3 Tablet Compact, o tabletă de 8 inch, care e aparent cea mai subțire tableta rezistenta la apă din lume.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Ea măsoară 6.4 mm în grosime, cântărește doar 270 de grame și include un display Full HD, procesor Snapdragon 801 de 2.5 GHz, 3 GB RAM și o cameră spate de 8.1 MP. în zona frontală se afla o cameră de 2.2 MP, iar terminalul vine cu 16 GB memorie internă, slot microSD și o baterie de 4500 mAh.

Sony a mai anunțat și telefonul Xperia E3, un handset midrange, cu ecran de 4.5 inch cu rezoluție de 480 x 854 pixeli, procesor quad core de 1.2 GHz, GPU Adreno 305, camera de 5 MP în spate, 1 GB RAM și 4 GB stocare, plus o baterie de 2330 mAH.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×