IFA 2015: Acer Predator 6 este un telefon de gaming cu procesor deca-core şi design agresiv

Autor:  | Publicat în:  Acer 2.708 ori
<b>IFA 2015: Acer Predator 6 este un telefon de gaming cu procesor deca-core şi design agresiv</b>Pe l&acirc;ngă tableta Acer Predator 8, prezentată pe scena la IFA 2015, Acer a mai dezvăluit şi terminalul Acer Predator 6. Acesta este un gaming phone &icirc;n adevăratul sens al cuv&acirc;ntului, cu dotări high end şi un design agresiv. &nbsp;...

Pe lângă tableta Acer Predator 8, prezentată pe scena la IFA 2015, Acer a mai dezvăluit şi terminalul Acer Predator 6. Acesta este un gaming phone în adevăratul sens al cuvântului, cu dotări high end şi un design agresiv.

Handsetul este companion al gamei Predator, ce include noi desktopuri, laptopuri şi monitoare de gaming. El se remarcă prin cele 4 difuzoare frontale şi coloritul roşu/negru, care defineşte gama Predator. Nu e foarte clar ce procesor se afla la bord, dar e probabil vorba despre MediaTek Helio X20, el fiind cel mai celebru chipset 10 core pentru mobile la ora actuală.

Acer Predator 6

Primim şi 4 GB RAM şi haptic feedback dual pentru jocurile cu maşini. În zona frontală se afla un ecran HD de 6 inch, iar terminalul rulează Android. La bord mai găsim şi o cameră de 21 de megapixeli, iar pentru cei care se întreabă, acel feedback haptic înseamnă practic vibraţiile pe care le oferă un joystick de PlayStation de exemplu. Nu avem încă preţ sau data de lansare.

IFA 2015: Acer Predator 6 este un telefon de gaming cu procesor deca-core şi design agresiv

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×