IFA 2015: Alcatel lansează smartphone-ul OneTouch Go Play şi un smartwatch companion Go Play

1.095 ori
<b>IFA 2015: Alcatel lansează smartphone-ul OneTouch Go Play şi un smartwatch companion Go Play</b>Alcatel şi-a completat gama OneTouch cu o nouă serie de terminale mobile prezentate la IFA 2015 şi anume telefonul OneTouch Go Play şi un smartwatch cu acelaşi nume. Handsetul aduce dotări de buget şi are o carcasă rezistenta la apă şi praf....

Alcatel şi-a completat gama OneTouch cu o nouă serie de terminale mobile prezentate la IFA 2015 şi anume telefonul OneTouch Go Play şi un smartwatch cu acelaşi nume. Handsetul aduce dotări de buget şi are o carcasă rezistenta la apă şi praf.

Smartwatchul cel nou este la rândul său rezistent la apă şi praf şi poate fi conectat la telefoane iOS şi Android. Telefonul OneTouch Go Play vine în 8 culori diferite, iar ceasul are şi el culori diferite pentru brăţările sale. Dotările noului telefon includ un ecran TFT de 5 inch cu rezoluţie 720p, procesor Snapdragon 410, 1 GB RAM, 8 GB stocare, slot microSD şi o cameră principală de 8 MP.

Alcatel Go Play

La bord se afla şi o cameră frontală de 5 MP, conectivitate 4G LTE, WiFi, Bluetooth 4.1 şi GPS, dar şi o baterie de 2500 mAh. În plus acest model poate supravieţui o scăpare de la peste un metru înălţime. Ceasul Go Watch nu rulează Android Wear, ci un OS personalizat şi oferă între 2 şi 5 zile de funcţionare. El poate monitoriza pulsul utilizatorului şi vine şi cu pedometru. La bord se afla un ecran de 1.22 inch, cu rezoluţie de 240 x 240 pixeli, procesor ARM Cortex M4 de 180 MHz şi. Bluetooth 4.0.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×