IFA 2015: ZTE prezintă Axon Elite, varianta globală a lui Axon, cu procesor Snapdragon 810 şi scanner ocular

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.531 ori
<b>IFA 2015: ZTE prezintă Axon Elite, varianta globală a lui Axon, cu procesor Snapdragon 810 şi scanner ocular</b>Admiram p&acirc;nă acum cu jind lansările de telefoane ZTE Axon din China şi iată că ele primesc &icirc;n sf&acirc;rşit şi versiuni internaţionale. Astfel, producătorul chinez va aduce modelul ZTE Axon pe piata globală sub forma lui ZTE Axon...

Admiram până acum cu jind lansările de telefoane ZTE Axon din China şi iată că ele primesc în sfârşit şi versiuni internaţionale. Astfel, producătorul chinez va aduce modelul ZTE Axon pe piata globală sub forma lui ZTE Axon Elite, model cu dotări de flagship.

La bord găsim un ecran LCD de 5.5 inch, cu rezoluţie Full HD şi sticlă 2.5D, un procesor Qualcomm Snapdragon 810, 3 GB RAM şi 32 GB stocare, plus slot microSD. Sub carcasa se ascunde o baterie de 3000 mAh, cu funcţie Quick Charge, iar în spate se afla o cameră duala, cu senzor de 13 MP şi 2 MP, în vreme ce în fată avem o cameră de 8 MP cu lentila wide angle.

IFA 2015: ZTE prezintă Axon Elite, varianta globală a lui Axon, cu procesor Snapdragon 810 şi scanner ocular

Handsetul primeşte şi un chip dedicat pentru acustica HiFi şi se remarcă prin multiplele metode de securizare: scanner de amprente, control vocal, scanare oculară. ZTE Axon Elite a fost expus la IFA 2015 la standul ZTE şi ar urma să intre pe piaţa din Europa de pe 24 septembrie, urmând a costa 420 de euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×