ZTE Nubia X8 va sosi în cel puțin 3 variante pe piață; una dintre acestea vine cu CPU Snapdragon 823

1.073 ori
<b>ZTE Nubia X8 va sosi în cel puțin 3 variante pe piață; una dintre acestea vine cu CPU Snapdragon 823</b>Dacă Xiaomi dezvoltă un phablet de 6.4 inch, se pare că nici ceilalți producători de origine chineză nu se lasă mai prejos, ZTE fiind compania ce urmează a aduce pe piață modelul Nubia X8. Acesta va opta pentru o diagonală de 6.44 inch și va sosi în cel

Următoarea mare lansare pregătită de către ZTE va fi cea a smartphone-ului Nubia X8, un telefon din zona high-end ce va sosi în cel puțin 3 variante pe piață. Detaliile despre aceste variante sosesc astăzi în presa chineză alături de două noi fotografii cu uriașul phablet ce aduce un display de 6.44 inch.

Prima dintre versiuni va opta pentru un display Full HD LCD, și pentru un setup hardware format din procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820 + 3 GB RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Modelul aflat la mijloc beneficiază de același procesor, dar sosește cu un panou Quad HD și cu 4 GB RAM + 64 GB memorie internă.

Cea de-a treia variantă pregătită ar putea debuta ceva mai târziu, aceasta urmând a ne oferi un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 823, un display de 6.44 inch cu rezoluție Quad HD și 6 GB memorie RAM. Telefonul ne va oferi un port USB Type-C, un scanner de amprente și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×