IFA 2016: Acer lansează telefoanele Liquid Z6 şi Z6 Plus cu procesoare MediaTek, baterie generoasă pe modelul Plus; Debutează și tableta Iconia Talk S, cu doua slot-uri SIM si LTE

1.386 ori
<b>IFA 2016: Acer lansează telefoanele Liquid Z6 şi Z6 Plus cu procesoare MediaTek, baterie generoasă pe modelul Plus; Debutează și tableta Iconia Talk S, cu doua slot-uri SIM si LTE</b>Acer deschide balul lansărilor de la IFA 2016, prezentând modelele de telefoane Liquid Z6 şi Liquid Z6 Plus. Primul este un entry level, iar al doilea un midranger clasic cu baterie generoasă.

Acer deschide balul lansărilor de la IFA 2016, prezentând modelele de telefoane Liquid Z6 şi Liquid Z6 Plus. Primul este un entry level, iar al doilea un midranger clasic cu baterie generoasă.

Acer Liquid Z6 vine cu un ecran de 5 inch cu rezoluţie 720p şi un procesor quad core MediaTek MT6737, tactat la 1.25 GHz. Primim şi 1 GB RAM, 8 GB stocare, plus Android 6.0 Marshmallow ca OS. Terminalul are un panou 2.5D în zona frontală, slot microSD, finisaj din plastic şi o cameră de 8 MP în spate, plus frontală de 2 MP. Bateria e doar de 2000 mAh aici.

Acest model costă 119 euro, iar Acer Liquid Z6 e mai atractiv la 249 euro, mai ales prin prisma bateriei sale de 4080 mAh. Smartphone-ul aduce un ecran Full HD 2.5D de 5.5 inch, procesor octa core MediaTek MT6753, 3 GB RAM, 32 GB stocare, slot microSD şi are carcasa metalică. În spate se afla o cameră de 13 MP, în faţă una de 5 MP, iar Marshmallow e ales că OS aici.

Z6 vine în noiembrie, iar Z6 Plus în decembrie.

Acer a mai anunţat şi tableta Acer Iconia Talk S, un device care are şi rol de telefon, ba chiar unul dual SIM. Vine cu suport 4G LTE şi un ecran de 7 inch, cu rezoluţie de 1280 x 720 pixeli. La bord se află un procesor quad core, o cameră de 13 megapixeli, stocare microSD şi Android 6.0 Marshmallow. Suita Microsoft Office e de asemenea inclusă la pachet.

Terminalul are şi un finisaj special cu aderență sporită.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×