MWC 2015: Acer lansează telefonul Liquid Z220, un model entry level cu preţ sub 100 de euro

640 ori
<b>MWC 2015: Acer lansează telefonul Liquid Z220, un model entry level cu preţ sub 100 de euro</b>Acer a &icirc;nceput deja să lanseze telefoane la MWC 2015, iar pe l&acirc;ngă un model midrange şi unul Windows Phone, a prezentat şi un handset Android entry level. E vorba despre Acer Liquid Z220, pe care &icirc;l puteţi admira mai jos. &nbsp; El...

Acer a început deja să lanseze telefoane la MWC 2015, iar pe lângă un model midrange şi unul Windows Phone, a prezentat şi un handset Android entry level. E vorba despre Acer Liquid Z220, pe care îl puteţi admira mai jos.

El va costa 89 de euro şi va sosi în magazine în această lună. La bordul său se afla un display de 4 inch cu rezoluţie WVGA, două sloturi SIM şi un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 400. Terminalul include şi 1 GB RAM, o cameră de 5 MP cu bliţ LED şi are un design destul de atractiv pentru preţul sau.

Remarcăm marginea superioară şi inferioară în pantă, dar şi textura plăcută a spatelui acestui handset. Încă nu e clar ce OS rulează Z220, deşi butoanele sale virtuale par preluate din Lollipop. La bord avem şi o interfaţă personalizata şi un pachet special de funcţii unice Acer, precum Quick Mode şi foarte posibil şi un serviciu cloud.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×