Huawei Mate 9 Pro există până la urmă, e anunţat oficial cu ecran curbat şi 6 GB RAM

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.397 ori
<b>Huawei Mate 9 Pro există până la urmă, e anunţat oficial cu ecran curbat şi 6 GB RAM</b>În cadrul evenimentului Huawei organizat la începutul acestei luni, compania chineză a prezentat două modele de telefoane Huawei Mate 9, cel standard şi cel Porsche Design, cu preţ prohibitiv şi ecran cu margini curbate. E drept că noi aşteptam mai..

În cadrul evenimentului Huawei organizat la începutul acestei luni, compania chineză a prezentat două modele de telefoane Huawei Mate 9, cel standard şi cel Porsche Design, cu preţ prohibitiv şi ecran cu margini curbate. E drept că noi aşteptam mai degrabă un Mate 9 şi un Mate 9 Pro şi iată că acest Huawei Mate 9 Pro se concretizează abia azi.

Huawei Mate 9 Pro a debutat în China, fiind în multe privinţe identic cu Huawei Mate 9 Porsche Design, dar fără brandingul companiei care face şi parfumuri şi obiecte de lux. Evident, scade şi preţul cu această ocazie. Se păstrează totuşi ecranul cu margini curbate, cei 6 GB RAM, carcasa metalică şi stocarea de 64 sau 128 GB.

Device-ul vine cu un ecran Quad HD de 5.5 inch cu panou AMOLED curbat, 4 sau 6 GB RAM, un procesor HiSilicon Kirin 960 octa core, plus GPU Mali G71. În spate avem o cameră duală, cu un senzor de 20 MP şi unul de 12 MP, evident cu tehnologie Leica. Huawei Mate 9 Pro dispune de o baterie de 4000 mAh şi rulează Android 7.0 Nougat, cu cel mai nou Emotion UI aplicat peste.

Smartphone-ul măsoară 7.5 mm în grosime, iar preţul sau este de 687 dolari în varianta cu 4 GB RAM şi 775 dolari în varianta cu 6 GB RAM, ceea ce înseamnă că e mai scump decât un Mate 9 standard, dar mai ieftin decât un Mate 9 Porsche Design, care costă 1316 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×