MWC 2016: Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge au devenit oficiale astăzi, cu camera Dual Pixel de 12 MP şi șasiu rezistent la apă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.158 ori
<b>MWC 2016: Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge au devenit oficiale astăzi, cu camera Dual Pixel de 12 MP şi șasiu rezistent la apă (Video)</b>&Icirc;n cadrul unui eveniment cu pompă organizat la MWC 2016, Samsung a anunţat noile telefoane Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge, ele put&acirc;nd fi admirate folosind un headset VR la eveniment. Terminalele se remarcă prin camere Dual Pixel, corpuri...

În cadrul unui eveniment cu pompă organizat la MWC 2016, Samsung a anunţat noile telefoane Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge, ele putând fi admirate folosind un headset VR la eveniment. Terminalele se remarcă prin camere Dual Pixel, corpuri rezistente la apă şi șasiu fabricat din sticlă curbată şi metal.  Ele au dotări high end şi pot fi admirate mai jos.

Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge sunt fabricate din sticlă 3D şi metal, cu un design elegant şi premium. Ele se remarcă prin funcţia Always On a ecranului, care le permite utilizatorilor să vadă oricând notificările, apelurile şi informaţiile de pe display. Ambele modele sunt certificate IP68, deci rezistente la apă şi praf, putând sta scufundate în maxim 1 metru de apă timp de 30 de minute. 

Samsung Galaxy S7 Edge

Handseturile oferă suport pentru încărcare wireless de mare viteză, dar şi încărcare prin cablu de mare viteză. Un avantaj e faptul că S7 şi S7 Edge aduc şi slot microSD de până la 200 GB. Pe unele pieţe acest slot va putea fi folosit şi că al doilea slot SIM. Există şi un sistem de răcire internă ce asigură păstrarea unei temperaturi optime, iar gamerii primesc funcţia Game Launcher, care le permite să gestioneze consumul bateriei şi să reducă numărul de notificări afişate.

În plus se pot înregistra sesiunile de gaming şi partaja ecranul cu alţi jucători. Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge rulează Android 6.0 Marshmallow şi vin cu suport pentru LTE Categoria 9. S7 măsoară 7.9 mm în grosime şi cântăreşte 152 de grame, iar S7 Edge 7.7 mm în grosime şi cântăreşte 157 de grame. La bord se afla procesorul Qualcomm Snapdragon 820 sau Exynos 8890, plus 4 GB RAM, slot microSD şi 32 sau 64 GB stocare.

Samsung Galaxy S7 Edge

Galaxy S7 are un ecran de 5.1 inch Super AMOLED Quad HD, iar S7 Edge un ecran Quad HD Super AMOLED cu muchie curbată. În spatele ambelor telefoane se afla camera Dual Pixel de 12 MP, cu deschidere F/1.7 şi stabilizare optică smart. Şi camera frontală are deschidere F/1.7, iar rezoluţia sa este de 5 MP. Galaxy S7 dispune de o baterie de 3000 mAh, iar S7 Edge de 3600 mAh. 

Samsung Galaxy S7 Edge

Pe partea de conectivitate primim NFC, MST, WiFi, Bluetooth 4.2, NFC şi LTE, iar la bord se află şi scanner de amprente, senzor de puls, de proximitate, RGB Light, giroscop şi barometru. Acum Galaxy S7 Edge primeşte un afişaj mai amplu pe muchiile curbate, cu mai mult spaţiu dedicat funcţiilor şi aplicaţiilor din zonă.

Ambele modele vin cu suport Samsung Pay şi Samsung Knox pentru protecţie şi securitate. Telefoanele vor putea fi cumpărate de pe 11 martie, iar utilizatorii din Europa le pot precomanda de azi. Cei care fac precomanda pentru unul din modele până pe 5 martie primesc şi un headset Gear VR cadou. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×