IFA 2018: Huawei Mate 20 Lite devine oficial, cu cameră duală, corp arătos şi breton

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.248 ori
<b>IFA 2018: Huawei Mate 20 Lite devine oficial, cu cameră duală, corp arătos şi breton</b>Huawei Mate 20 Lite este cel mai nou telefon anunţat la IFA 2018, după o sumedenie de scăpări în Europa. A fost listat la vânzare în Polonia cu câteva zile în urmă, apoi a primit recenzii hands-on în acea ţară şi recent a apărut şi la Quickmobile.ro.

Huawei Mate 20 Lite este cel mai nou telefon anunţat la IFA 2018, după o sumedenie de scăpări în Europa. A fost listat la vânzare în Polonia cu câteva zile în urmă, apoi a primit recenzii hands-on în acea ţară şi recent a apărut şi la Quickmobile.ro. Ei bine, Mate 20 Lite este acum oficial şi avem garanţia 100% că dotările de mai jos sunt autentice.

Huawei Mate 20 Lite

În primul rând telefonul este mult mai arătos decât Huawei Mate 10 Lite, aducând mai mult cu un Huawei Mate 10 Pro, decât cu un device Lite pursânge. Apoi aflăm că are sticlă în spate şi faţă, 4 camere, două în faţă şi două în spate şi o talie de 7.6 mm. Cântăreşte 172 de grame şi va fi disponibil pe auriu, negru şi albastru. Ecranul este unul de 6.3 inch, cu breton şi oferă o rezoluţie Full HD+.

Iată cum sună toate dotările acestui terminal:

  • Display: 6.3 inch, 2340 x 1080 pixeli
  • Procesor: Kirin 710, octa core + i7 (microprocesor)
  • RAM: 4 GB
  • Stocare: 64 GB, microSD
  • Camera: Spate - 20 MP + 2 MP; Fata - 24 MP + 2 MP
  • Conectivitate: 4G LTe, jack audio, Bluetooth 4.2, WiFi dual bând, GPS, NFC, USB Type-C.
  • Baterie: 3750 mAh
  • OS: Android 8.1 Oreo

Ambele camere duale, din faţă şi spate ştiu Bokeh, iar cea principală are deschidere F/1.8, în vreme ce cea frontală are deschidere F/2.0, dar cu lungime focală fixă. Huawei promite că primim AI pe acest device, viaţa mai bună a bateriei, performanta crescută faţă de predecesor, încărcare rapidă şi o cameră mai bună. Are şi jack audio în cazul în care vă întrebaţi.

Găsiţi acest smartphone la Quickmobile.ro la sub 1900 lei. Detalii aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×